Waarom HBC
Franchise

HBC now has offices in  Amsterdam Utrecht The Hague Beverwijk  and  Arnhem . HBC is a very successful and fast-growing franchise formula that provides good support to its franchisees.

This starts with starting as where it is best to open an HBC branch. We also provide guidance and training to staff and managers, whereby the franchisee and his staff work at one of our branches and where we initially send someone who works in the branch. We also help set up the branch and purchase the equipment so that the franchisee with a well-designed restaurant is guaranteed a good start as an entrepreneur.

Franchise

foto 7
foto 7
1

Why HBC?

Productaanbod, kwaliteit en concurrerend prijsbeleid...De grote fastfoodketens bieden een zeer beperkt assortiment aan of onthouden zich in het geheel van Halal producten terwijl Halal producten aan een grote opmars bezig zijn.

foto 1
foto 1
2

Concept

Gemak van Ready Concept...Dankzij onze gedetailleerde checklists en processtroomschema's op maat voor elke locatie, zijn openingen minder stressvol.

hbc-franchise-2
hbc-franchise-2
3

Focus Op KernCompetentie

Een van de twee moeilijke operationele taken wordt uitgevoerd. Inkoop, materialen en logistiek liggen namelijk op onze schouders. Zo heeft u meer tijd om u op de klanten te richten.

foto 5
foto 5
4

HBC Academy

Theoretische en praktische training...Professionele ondersteuning voor leidinggevenden en personeel.

foto 6
foto 6
5

Ondersteuning voor online infrastructuur

Ondersteuning voor online infrastructuur. U krijgt professionele kassa software en online webshop en app voor directe verkoop aan klanten in de winkel of thuis voor bezorging. Zo hoeft u niet onnodig uw winst af te staan aan bezorgsites. Wij maken ook reclame online en op social media voor onze producten en onze winkels.

foto 4
foto 4
6

Halal Burgers & Chicken Concept

De producten spreken een uitgebreide klantenkring aan en hebben we zowel kip als vleesburgers. De keuken wordt zo ingericht dat u de bestelling van de klanten vanaf bestelling binnen 5 minuten aan hem kan serveren zodat u niet onnodig veel producten klaar hoeft te leggen die als het niet verkocht wordt weggegooid moet worden. Bovendien krijgt de klant een verse product.

foto 3
foto 3
7

20 jaar vieren

De grote fastfoodketens bieden een zeer beperkt assortiment aan of onthouden zich in het geheel van Halal producten. De eerste plannen voor een concept zoals HBC dateren al van 2001 maar doordat de maatschappij er destijds nog niet rijp voor was kon het toen nog niet gerealiseerd worden. Na grondig onderzoek en de verdieping in de wereld van de fastfood, is het Halal Burgers & Chicken concept (HBC) in 2016 gelanceerd. In 2021 is inmiddels 20 jaar van idee naar realisatie van een echte authentieke fastfoodketen.

Ons uitgangspunt is moslims en niet moslims een prettige omgeving te bieden waar ze overheerlijke krokante en malse kipproducten kunnen eten. Uiteraard zijn vlees liefhebbers ook voorzien van overheerlijke burgers.