Waarom HBC
Franchise

HBC heeft inmiddels vestigingen in AmsterdamUtrechtDen HaagBeverwijk en Arnhem. HBC is een zeer succesvolle en snel groeiende franchiseformule die zijn franchisenemers goed ondersteunt.

Dit begint bij het starten van zoals waar het beste een HBC filiaal kan worden geopend. Tevens geven wij begeleiding en opleidig aan het personeel en leidinggevenden, waarbij de franchisenemer en diens personeel op een van onze vestigingen mee draait en waarbij we in het begin iemand sturen die in het filiaal mee werkt. Wij helpen ook bij het inrichten van het filiaal en de aankoop van het materiaal zodat de franchisenemer met een goed ingerichte restaurant gegarandeerd is van een goed begin als ondernemer.

Franchise

foto 7
foto 7
1

Why HBC?

Productaanbod, kwaliteit en concurrerend prijsbeleid...De grote fastfoodketens bieden een zeer beperkt assortiment aan of onthouden zich in het geheel van Halal producten terwijl Halal producten aan een grote opmars bezig zijn.

foto 1
foto 1
2

Concept

Gemak van Ready Concept...Dankzij onze gedetailleerde checklists en processtroomschema's op maat voor elke locatie, zijn openingen minder stressvol.

hbc-franchise-2
hbc-franchise-2
3

Focus Op KernCompetentie

Een van de twee moeilijke operationele taken wordt uitgevoerd. Inkoop, materialen en logistiek liggen namelijk op onze schouders. Zo heeft u meer tijd om u op de klanten te richten.

foto 5
foto 5
4

HBC Academy

Theoretische en praktische training...Professionele ondersteuning voor leidinggevenden en personeel.

foto 6
foto 6
5

Ondersteuning voor online infrastructuur

Ondersteuning voor online infrastructuur. U krijgt professionele kassa software en online webshop en app voor directe verkoop aan klanten in de winkel of thuis voor bezorging. Zo hoeft u niet onnodig uw winst af te staan aan bezorgsites. Wij maken ook reclame online en op social media voor onze producten en onze winkels.

foto 4
foto 4
6

Halal Burgers & Chicken Concept

De producten spreken een uitgebreide klantenkring aan en hebben we zowel kip als vleesburgers. De keuken wordt zo ingericht dat u de bestelling van de klanten vanaf bestelling binnen 5 minuten aan hem kan serveren zodat u niet onnodig veel producten klaar hoeft te leggen die als het niet verkocht wordt weggegooid moet worden. Bovendien krijgt de klant een verse product.

foto 3
foto 3
7

20 jaar vieren

De grote fastfoodketens bieden een zeer beperkt assortiment aan of onthouden zich in het geheel van Halal producten. De eerste plannen voor een concept zoals HBC dateren al van 2001 maar doordat de maatschappij er destijds nog niet rijp voor was kon het toen nog niet gerealiseerd worden. Na grondig onderzoek en de verdieping in de wereld van de fastfood, is het Halal Burgers & Chicken concept (HBC) in 2016 gelanceerd. In 2021 is inmiddels 20 jaar van idee naar realisatie van een echte authentieke fastfoodketen.

Ons uitgangspunt is moslims en niet moslims een prettige omgeving te bieden waar ze overheerlijke krokante en malse kipproducten kunnen eten. Uiteraard zijn vlees liefhebbers ook voorzien van overheerlijke burgers.