Welkom!

Halal Burgers & Chicken

Love to eat @ HBC

De eigenaar van Halal Burgers & Chicken, mr. A. (Deniz) Koker, is een vooruitziende ondernemer die is ingesprongen op de alsmaar verder toenemende vraag naar Halal producten.

De grote fastfoodketens bieden een zeer beperkt assortiment aan of onthouden zich in het geheel van Halal producten. De eerste plannen voor zulk een concept dateren van 2001 maar doordat de maatschappij er destijds nog niet rijp voor was kon het toen nog niet gerealiseerd worden. Na grondig onderzoek en de verdieping in de wereld van de fastfood, is het Halal Burgers & Chicken concept (HBC) in 2016 gelanceerd.

Moslims willen ook fastfood eten zonder zich zorgen te hoeven maken of ergens toch niet een varkensproduct in is verwerkt of dat op dezelfde bakplaat de bacon wordt gebakken. Als het dit niet is dan is er wel ergens alcohol in verwerkt zonder dat dit ergens wordt vermeld. HBC is dus ontstaan uit noodzaak maar is inmiddels meer dan alleen een noodzakelijk product en verkiezen veel jongeren HBC boven andere fastfood ketens waar het beschikbaar is.

Uitgangspunt is de moslims en niet moslims een prettige omgeving te bieden waar ze overheerlijke krokante en malse kipproducten en overheerlijke vleesburgers kunnen eten.

De HBC keten van halal fastfood restaurants biedt fast food met een andere inslag en smaak waarbij het bredere publiek een grotere keuze wordt geboden, ook als die niet per se halal food zoekt.