Franchise formule

DE KANS OM ZELF DE BAAS TE ZIJN

Wat is de HBC Franchise formule?

De HBC Franchise formule is gebaseerd op het ondernemingsprincipe, dat u als zelfstandig ondernemer deel uitmaakt van de verder groeiende HBC organisatie. Deze samenwerkingsvorm, laat u als franchise ondernemer optimaal profiteren van de bewezen HBC formules en bedrijfsvoering. Het uitgangspunt is economische groei realiseren voor alle partijen.

Voor wie is de HBC Franchise formule geschikt?

Voor een ieder, die verantwoordelijk ondernemen, gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan en haar voordeel wil halen uit de naamsbekendheid en expertise van HBC. De startende ondernemer, de uitbater van gevestigde horeca gelegenheden of een collectief gezelschap kunnen allemaal een beroep doen op het aangaan van een samenwerkingsverband.

Hoe werkt de HBC Franchise formule?

De hard franchise formule vormt de basis van de HBC standaard overeenkomst, hierin zijn bepalingen opgenomen die betrekking hebben op aspecten, zoals: de huisstijl, inkoop, verkoopbeleid en media-marketing activiteiten en dat deze vast staan. De ondernemer is verantwoordelijk voor de locatie en de inrichting van de vestiging, daarnaast worden afspraken gemaakt over de financiele vraagstukken.

Wat zijn de voordelen van HBC Franchise formule?

Tijdens de start fase zal HBC de franchisenemer ondersteunen in haar werkzaamheden door het delen van kennis en expertise. Hiermee zorgen we ervoor dat er geen beginnersfouten kunnen worden gemaakt, onnodige kosten blijven zo bespaart en het werkplezier wordt niet aangetast. Inkoop en distributie wordt vanaf een centraal punt aangestuurd met als bijkomend voordeel dat dit betere onderhandelingsposities biedt bij onze leveranciers, met als resultaat dat de kosten kunnen worden gedrukt. Personeelsbeleid van de vestiging ligt bij ondernemer. Een onderscheidende en herkenbare uitstraling.

Ik ben geintresseerd, hoe verder?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, voelt u zich vrij om middels het onderstaande formulier al uw vragen te stellen, wij zullen na ontvangst hier zo spoedig mogelijk op reageren.