FAQ

HIER VIND JE HET ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

Onze organisatie

Wie zijn de mensen achter HBC?

De eigenaar van Halal Burgers & Chicken, Mr. A. (Deniz) Koker, is een topondernemer die is ingesprongen op de alsmaar verder toenemende vraag naar Halal producten.

De grote fastfoodketens bieden een zeer beperkt assortiment aan of onthouden zich in het geheel van Halal producten. Na enig onderzoek en de verdieping in de wereld van de fastfood, heeft hij besloten om het Halal Burgers & Chicken concept (HBC) in 2016 te lanceren.

Zijn uitgangspunt is de moslims een prettige omgeving te bieden waar ze overheerlijke krokante en malse kipproducten kunnen eten.

Ondertussen heeft HBC al 3 vestigingen, te weten in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Onze geschiedenis

Halal Burgers & Chicken heeft op juli 2016 haar eerste vestiging in de Utrechtse wijk Overvecht geopend op de Seinedreef 8.

Een half jaar later opende ze haar deuren op 28 dec 2016. Dit wordt de vestiging HBC Express“bezorgservice”  in Amsterdam genaamd. In deze vestiging kun je ervoor kiezen om de heerlijke kipburgers of op de zaak of deze te laten bezorgen.

Nog geen 3 maanden later opende ze haar derde vestiging. Dit te weten op 24 februari 2017 in Den Haag.

Nog geen 3 maanden later opende ze haar derde vestiging. Dit te weten op 24 februari 2017 in Den Haag.

Bekijk alle locaties

Feiten en cijfers

Onze organisatie is nog jong maar desondanks hebben wij al 3 vestigingen. Deze wordt vertegenwoordigd door circa 30 medewerkers. Zowel het aantal vestigingen als medewerkers zal alleen maar in de toekomst verder groeien. Wij zien dat de naamsbekendheid toeneemt. Onze gasten weten de weg steeds beter naar ons weten te vinden.

Missie en visie?

Onze missie is om een omgeving te creëren als alternatief op de bestaande fastfoodketens, waar ook de vrome moslims onbezorgd zouden kunnen eten.

Onze visie heeft als uitgangspunt een brug te slaan met verschillende doelgroepen binnen onze gemeleerde samenleving. Doordat we de gastvrijheid als één van de belangrijkste punten zien, streven we ernaar om iedereen Helaas kampen we vandaag de dag met negatieve sociaal-, economische- en culturele factoren. Wanneer je als ondernemer de mogelijkheid hebt om mensen kansen te bieden dan zorg je automatisch voor een betere samenleving.

Ons management

Het management bij HBC wordt gedelegeerd naar de restaurantmanagers en/of de franchise ondernemers. De richtlijnen voor het management worden opgesteld vanuit het hoofdkantoor onder leiding van Mr. A(Deniz) Koker Duran. De informatiestroom van het management gebruiken wij als verlengstuk voor de optimalisatie van onze producten.

Voeding

Voedingsinformatie

De voedingsinformatie geeft de mate aan waarin voedingsstoffen en energie via voedingsmiddelen wordt aangebracht. Binnen HBC kan je de voedingswaarden en allergeneninformatie opvragen bij de managers. Wij volgen de wettelijke normen en communiceren 14 allergenen, namelijk: gluten, soja, noten, pinda, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren, selderij, sulfiet, mosterd, lupine en weekdieren.

Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de versheid en kwaliteit van onze producten, voorbereidt in een hygiënisch omgeving zodat u daarover onbekommerd kunt zijn.

Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de versheid en kwaliteit van onze producten, voorbereidt in een hygiënisch omgeving zodat u daarover onbekommerd kunt zijn.

Wij zeggen wat belet u, om lekker te eten.

Fatsecret.nl/voedingswaarde

Allergenen

Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen opwekken. Door de grote diversiteit aan producten, waar je allergisch voor kan zijn, zoals: melk, ei, noten of één nog vele andere allergenen, is het zeer complexiteit. Wij hebben in het algemeen besloten om onze gasten in het geval van allergenen, niets anders dan een salade te laten bestellen.

Wij kunnen niet garant staan, voor de fabricage van ons brood, dat is geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s worden verwerkt in andere eindproducten.

Gevarieerd eten

Zoals vermeld onder het kopje Voedingsinformatie, is het nooit aanbevolen om elke de zelfde kost naar binnen te werken. Wij adviseren dan ook om lekker gevarieerd te eten. Waarbij een burger of een lekker krokant gebakken kipstukje van HBC niet mag ontbreken.

Alles in proporties, geeft een volmaakt gevoel, anders krijg je een opgeblazen gevoel.

Kwaliteit

Voedselkwaliteit

De producten van HBC worden ingekocht bij HBC Groothandel BV, deze organisatie is een onderdeel van HBC BV.

Vanuit HBC Groothandel BV worden de producten gedistribueerd naar de verschillende HBC vestigingen. Door de centrale beheer kunnen wij de kwaliteit garanderen omdat wij het proces van inkoop tot verkoop onder controle hebben.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons voedingsproducten en werken volgens de vereiste normen van de hygienecode.

100% Rundvlees

Het soort rundvlees dat wij gebruiken voor onze producten is 100% Rundvlees en Halal geslacht. De slachterijen waar wij onze vlees inkopen zijn Halal gecertificeerd en bevoegd om het vlees als halal te bestempelen.

De halalwaardigheid van onze producten kunt je op deze pagina teruglezen.

Frietjes

Onze frietjes kopen wij in bij gespecialiseerde organisaties die de aardappelen met de hand vakkundig snijden tot friet en met liefde voorgebakken worden in plantaardige olie. Deze olie is ook 100% natuurlijk dus zonder toevoegingen of E-nummers.

Wij bakken zelf alles in 100% plantaardige olie. Het resultaat is een krokant goudgeel frietje.

Salade

Onze heerlijke crispy salade getuigt van verse ijsbergsla, cherry tomaatjes, komkommer geserveerd met krokante tenderstrips overgoten met honing mosterdsaus.

Onze heerlijke crispy salade getuigt van verse ijsbergsla, cherry tomaatjes, komkommer geserveerd met krokante tenderstrips overgoten met honing mosterdsaus.

In de pers

Bekijk of lees alles van HBC in de pers

Lorem Ipsum

Maatschappelijk betrokken

Betrokken Franchisenemers

Lorem Ipsum

Sponsoring

BBBBBBBBBB2

Reclame beleid

BBBBBBBBBB2

Wat zegt

HALAL WIJZER

over HBC

Sundae Ijs en ...